Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en denk je na over crowdfunding? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? En besteed jij aandacht aan één of meer van de icoonsoorten in Zuid-Holland, bijvoorbeeld aan de egel, de argusvlinder, huismus of de merel? Je krijgt extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Crowdfunding VoorNatuur en je maakt kans op een bijdrage tot €5.000 van de provincie Zuid-Holland.

Foto door Kees Mostert.

Wil je meer weten? Kom naar de workshop crowdfunding in Den Haag. Op woensdag 27 maart van 18.30–21.00 uur krijg je een introductie in crowdfunding, leer je hoe crowdfunding kunt inzetten bij het realiseren van je initiatief en krijg je informatie over de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland. Enthousiast geworden? Op woensdag 10 april van 18.30–21.00 uur gaan we aan de gang met jouw campagne en gaan we dieper in op de icoonsoorten in Zuid-Holland en hoe jij daar binnen jouw plan aan bij kunt dragen. Meld je dan aan via dit formulier.

Bekijk hier en hier welke initiatiefnemers je al voor zijn gegaan!

Verdubbelaar van de provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5.000 bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en vier vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt, je hoeft dus nauwelijks extra werk te doen. Kijk voor meer informatie op crowdfundingvoornatuur.nl/pages/zuid-holland

Wil je niet wachten tot de workshop en nú aan de slag met crowdfunding?

Neem dan ook contact op met voornatuur@voorjebuurt.nl of vul direct de campagnepagina in. We checken dan snel of je aan de voorwaarden voor de verdubbelaar voldoet, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

  • Wat? Workshop crowdfunding voor groene initiatieven door Voor je Buurt
  • Wanneer? 27 maart en 10 april tussen 18.30–21.00 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 18.00 uur.
  • Waar? in Den Haag, exacte locatie volgt
  • Voor wie? Initiatiefnemers in Zuid-Holland die bezig zijn met een groen initiatief
  • Kosten? Gratis
  • Aanmelden? Meld je aan via dit formulier.

Als je voor 25 maart 2018 ook een eerste versie van een campagnepagina aanmaakt via www.crowdfundingvoornatuur.nl/start-project, krijg je tijdens de workshop al een voorlopige beoordeling of je kans maakt op een bijdrage.

Deze campagnes gingen jou al voor op Crowdfunding VoorNatuur!SOURCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here