O CEO του Delivery.gr Νίκος Ιωάννου επενδύει και συμμετέχει στην καινοτόμα εφαρμογή ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas.
 
Το matchmaking πραγματοποίησε η In4Capital.com η οποία είδε την ευκαιρία που μπορεί να δημιουργηθεί μέσω 2 Premium μελών της και μετά από τις κατάλληλες διεργασίες και επαφές επήλθε η συμφωνία μιας και όλοι οι εμπλεκόμενοι διέκριναν την ευκαιρία ανάπτυξης και αλληλοσυμπλήρωσης που παρουσιάζεται.
 Το Delivery.gr διαθέτει ένα δίκτυο 2.500 συνεργαζόμενων καταστημάτων εστίασης σε 38 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 2 εκατ. χρήστες και αναπτύσσεται συνεχώς.
 Η βραβευμένη εφαρμογή Yammas φέρνει στην αγορά τον νέο τρόπο ηλεκτρονικού κεράσματος ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του ποτού και της διασκέδασης. Ήδη υπάρχει συμφωνία με μια από της μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα να προωθήσει τα brands που εκπροσωπεί μέσω της εφαρμογής τοποθετώντας την σε όλο το δίκτυο της.
 Μετά τη νέα συνεργασία θα αναπτυχθούν περισσότερα καινοτόμα εργαλεία και λειτουργίες στην πλατφόρμα του Yammas τα οποία ήδη έχουν ζήτηση από μεγάλες εταιρείες στο χώρο, καταστήματα διασκέδασης αλλά και χρηστών της εφαρμογής, όπως επίσης θα εισχωρήσει και στο δίκτυο καταστημάτων του Delivery.gr.

Για την συμφωνία αυτή ο κ. Νίκος Ιωάννου αναφέρει τα εξής : «Θεωρώ ότι το Yammas θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον χώρο του ηλεκτρονικού κεράσματος και θα αποτελέσει μια καινοτόμα εφαρμογή η οποία δεν έχει σύνορα. Στην εφαρμογή θα υλοποιηθούν νέες τεχνολογίες οι οποίες θα παντρέψουν το κέρασμα με το social networking ενώ παράλληλα η εφαρμογή θα αποτελέσει ένα νέο τρόπο marketing για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν».
 Από την πλευρά του Yammas ο κ. Πάνος Παραβατός αναφέρει: «από την πρώτη μας συνάντηση με τον Νίκο κατάλαβα ότι το delivery.gr και το Yammas έχουν πολλά κοινά, και τα 2 δημιουργήθηκαν από μια ανάγκη της στιγμής, άνοιξαν μια νέα αγορά και αντιμετώπισαν τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι με την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε πιο γρήγορα τα αρχικά και πλέον κοινά μας σχέδια».

Τέλος ο initiator του deal και CEO της In4Capital κ. Λευτέρης Κοντός προσθέτει “ Μετά από μελέτη που πραγματοποιήσαμε στις ξεχωριστές ανάγκες των 2 Premium μελών μας αντιληφθήκαμε την μεγάλη προοπτική που μπορεί να ανοίξει μια τέτοια συνέργεια.

Ο κ. Ιωάννου δίνει το παράδειγμα και αποδεικνύει αυτό που πιστεύουμε και χτίζουμε με όραμα εδώ και καιρό, ότι δηλαδή το μοντέλο του corporate investor είναι κάτι που μπορεί να ανοίξει δρόμους ανάπτυξης σε εταιρείες και οργανισμούς και ταιριάζει απόλυτα σε πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις που συχνά δεν είναι δομημένες βάσει των πολύ συγκεκριμένων και αυστηρών κριτηρίων που θέτουν εκ του καταστατικού τους θεσμικοί επενδυτές όπως Venture Capitals κ.α.

Καθημερινά μέσω της πλατφόρμας μας www.in4capital.com ερχόμαστε σε επαφή με εταιρείες από Ελλάδα και εξωτερικό που αναζητούν εκείνα τα ακατέργαστα “διαμάντια” στα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, η μεγαλύτερη και established εταιρεία επενδύει και συμμετέχει σε μια καινοτόμα και φρέσκια ιδέα ή επιχείρηση η οποία απολαμβάνει την εμπειρία, το δίκτυο και το πελατολόγιο της υπάρχουσας εταιρείας από την “πρώτη μέρα”. Ενδεικτικά μόνο στην Ευρώπη υπάρχουν 1,2 εκατ. εταιρείες οι οποίες κάνουν τζίρο από 1 εκατ. ευρώ και πάνω! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»SOURCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here