https://moyanetworks.com/

O nama
Najveći i najvažniji internetski i neponovljivi prvaci su podmorski kabeli u privatnom vlasništvu koji orbitiraju Zemlju. Zemljane veze između gradova i kabela koji se protežu duž cesta i otoka. — ali spuštanje kabela u Atlantski, Tihi ocean, Indijanac, pa čak i Arktik Oceani Potreban je milijardu dolara logističko djelo koje zahtijeva godina za donošenje. Kabel za podmorje Coast to Europe Africa (“ACE”) započeo je 2009. godine u svojoj potrazi za izgradnjom podmorskog kabela od 17.000 km iz Europe u Afriku. Moya će povezati ACE kapacitet oblika Južne Afrike i distribuirati svoj kapacitet diljem Južne Afrike putem svojih Backhaul mreža.

Afrika brzo širi zahtjeve na Internetu
Niska stopa penetracije podataka u Africi jasno ukazuje na smanjenu potražnju za širokopojasnim internetskim vezama. Afrika je zahtijevala pristupačne širokopojasne veze eksplodirala tijekom posljednjeg desetljeća. Aplikacije kao što su Facebook, Skype i Mobile Money potaknuli su brži porast potražnje za korisničkim podacima u Africi.

rješenja
Moya će ponuditi niz nižih cijena sinkronih digitalnih hijerarhija svjetske klase (“SDH”) i Internet Protocol (IP) pružatelja internetskih usluga (ISP-a), međunarodnih prijevoznika, pružatelja internetskih usluga, velikih multinacionalnih tvrtki i vlada.

Prodaja oznake

Što je Moya Token?

Izdavanje Moya Token (MTK) financirat će kupnju kapaciteta ACE podmorskog kabela, kapaciteta zemaljskih vlakana i operacija Moya.

Imovina Moya Tokena imat će pravo vlasniku pravo na dobivanje 20% dobiti Moya na godišnjoj razini, proporcionalno broju tokena u vlasništvu.

Prodaja oznake
Datum početka: 15. studeni 2017 12:00 GMT
Datum završetka: 15. prosinca 2017. 12:00 GMT
Ograničenje distribucije: 100 milijuna MTK
Prihvaćene valute: BTC, ETH
Token tečaj: 0.0625 BTC / 1 ETH = 1.000 MTK
Količina oznaka po osobi: neograničeno
Minimalni iznos transakcije: 0.0625 BTC / 1 ETH
Maksimalni iznos transakcije: neograničen

rješenja

usluge
Moya će ponuditi niz mrežnih usluga prijenosa mrežnih sinkronih digitalnih hijerarhija (“SDH”) i internetskog protokola (“IP”) koji su dizajnirani za potrebe širokog spektra pružatelja internetskih usluga, međunarodnih operatera, davatelja sadržaja, malih, srednje, velike i multinacionalne tvrtke i vlade.

Modeli određivanja cijena
Moyina veleprodajna cijena bit će konkurentna i pristupačna malim, srednjim i velikim telekomunikacijskim tvrtkama, vladama i tvrtkama podjednako, omogućujući širokopojasne veze pri već neviđenim brzinama.

Cijene će varirati ovisno o količini kapaciteta, duljini ugovora, razini usluge, prenosivosti, restauraciji i zaštiti.

Moya će postaviti odgovarajuće proizvode i razlikovati ih kroz cijenu / izvedbu i uslugu kako bi se povoljno natjecala s drugim proizvodima u njihovim tržišnim segmentima.

To će omogućiti pristupačnu međunarodnu brzu povezanost kako bi se zadovoljile potrebe rastućeg tržišta glasa, interneta i podataka unutar Moyinih tragova.

Tehnička podrška
Centar za mrežne operacije (NOC) bit će smješten u Johannesburgu u Južnoj Africi.

Cape Town će ugostiti mali tehnički ured koji se nalazi u blizini ACE kabelske postaje.

24-satna podrška putem NOC-a omogućit će rješavanje tehničkih poteškoća koje korisnici širokopojasnog pristupa internetu mogu susresti.

Plan

Tim

Carrington Phillip
Budući da je CEO Carey vodio menadžerski tim u Moyji, crtajući svoje bogato iskustvo u industriji telekomunikacija od 1990.

Posluživši se kao direktor za Smile Communications, u Kampalu Uganda, od 2008. do 2010. imao je glavnu odgovornost za izgradnju i pokretanje WIMAX mreže Smile Communications u Ugandi.

Prije toga, Carey je služio kao potpredsjednik u Cox Communications Atlanta Georgia, gdje je bio ključni član tima koji je pokrenuo jednu od svjetskih “triple play” (glasovnih, video, podataka) komercijalnih mreža.

Jason Berry
Jason je bio osnivač, direktor i glavni mrežni inženjer CiTEC (Pty) Ltd — koji se sada zove MTN Business.

U srpnju 2001. MTN-u Južna Afrika kupila je CiTEC, uz različite međunarodne patentne prijave koje je izumio Jason.

MTN je preimenovao CiTEC u “MTN Business Solutions”, budući da je tvrtka bila usredotočena na korporativne klijente, što je povećalo ponudu vrijednosti MTN-a na tržište.

Sibusiso (Sbu) Zindela
Sbu je iskusni glavni inženjer za međunarodne podmorske mreže.

On ima veliko iskustvo u planiranju i dizajnu međunarodnih podmorskih mreža koje udovoljavaju međunarodnim međupovezivanjima i zahtjevima kapaciteta.

savjetnici

Vivienne Namutebi
Vivienne je iskusni stručnjak za online prodaju i digitalni marketing u prostoru za digitalno oglašavanje.

Ona ima veliko iskustvo u upravljanju online sadržajem, praćenje web stranica klijenata, online platforma, kupnja oglasa i upravljanje mrežnim partnerima.

Leonard Harley
Co-osnivač impactChoice i izumitelj svjetske prve blokade temeljene na upravljanju imovinom ugljika i transakcijskom trgovinskom platformom.

Len ima jaku menadžersku pozadinu s višim međunarodnim iskustvom i izloženosti među sektorima. Vrlo je usredotočen na dosljedan uspjeh uspješnog implementiranja implementacija cijelog životnog ciklusa na uske vremenske skale i unutar proračuna.

Dr. Victor Lawrence
Dr. Lawrence je uspješno istraživao i poslovao s Bell Labsom (istraživačka podjela AT & T-a).

Prethodne pozicije uključuju potpredsjednika AT & T, Alcatel-Lucent & Bell Labs.

On je bivši savjetnik južnoafričkog predsjednika Thaboa Mbekija i također je služio na odboru Telkom Južne Afrike.

Nakon više od trideset godina radio je na polju informacijske tehnologije i komunikacije u istraživanju i razvoju, odlazi u mirovinu kao potpredsjednik tvrtke Advanced Communications Technology — Bell Laboratories, Lucent Technologies, gdje je vodio razvoj tehnologija za svjetske komunikacijske mreže.

Za više informacija:

Web-lokacija: https://moyanetworks.com/
Kupite Moya Token: http://token-sale.moyanetworks.com/

Bijelo izvješće: https://app.box.com/s/gojspns4vru0jtmf9oicnsm61uvbzwlr

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2235512.0

Twitter: https://twitter.com/moyanetworks/status/911419864966995968

Facebook: https://www.facebook.com/Moya-Networks-173676439846986/

Telegram: https://t.me/moyanetwks

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/moya-networks-477395150

moj (bitcointalk):

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1489466
SOURCE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here